Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Highlights week 38 2020

Dovish centrale banken

De economische cijfers tonen een gemengd beeld. Het herstel zet minder sterk door en de macrocijfers blijven vaker achter bij de verwachting. De wereldwijde toename in de coronabesmettingen is zorgelijk. Dit kan een rem zetten op het economisch herstel, hoewel algehele lockdowns zoveel mogelijk vermeden zullen worden. Er is de centrale banken alles aan gelegen om de economie van impulsen te voorzien. De Amerikaanse centrale bank houdt de beleidsrente nog zeker drie jaar lang laag, terwijl de Engelse centrale bank de mogelijkheden voor negatieve rente verkent. Aandelenkoersen bleven per saldo nagenoeg onveranderd. Ook de uitslagen op de andere financiële markten, op grondstoffen na, waren over de hele week gemeten per saldo beperkt.

Lees meer in de Investment Highlights van week 38 in 2020

 

Investment Highlight week 38 2020