Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Achmea IM ESG Global Equity Fund I

Het Fonds belegt in ondernemingen genoteerd in ontwikkelde landen in hoofdzakelijk Europa, Noord-Amerika en de Aziatisch-Pacifische regio. In deze Participatieklasse wordt het valutarisico niet afgedekt.

Duurzaamheidsinformatie

 

Deze pagina is gewijzigd op 1 juli 2024

 

Het Maatschappelijk Verantwoord Beleggen beleid is van toepassing op dit fonds.

 

Dit fonds promoot ecologische en/of sociale kenmerken. Hiermee classificeert dit fonds als artikel 8 onder de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR). De SFDR is een verordening die gaat over het informeren van beleggers over duurzaamheid in de financiële sector. Het doel van deze Europese regels, is beleggers nog meer bewust te maken van de duurzame impact van financiële producten zoals beleggingsfondsen. En om deze fondsen op dit gebied beter vergelijkbaar te maken. Ook moeten deze regels greenwashing – doen alsof een fonds duurzaam is, terwijl het dat in werkelijkheid niet is – ontmoedigen.

 

Lees alles over de duurzaamheid van dit fonds

 

Duurzaamheidsinformatie (pdf)

Contactpersoon

groeiende plant

Met green bonds beleggen in biodiversiteit

Verlies van biodiversiteit vormt een economisch en financieel risico. Daarom is het goed om te zien dat green bonds ook behoud en herstel van biodiversiteit kunnen financieren.

Kwartaalupdate Green Bonds Q3 2022 (pdf)