Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Highlights week 50 2020

ECB draait geldkraan verder open

De economische vooruitzichten in Europa staan onder grote druk. Naast het coronavirus is ook een brexit zonder een handelsakkoord nog steeds een groot risico. Om een waarschijnlijke nieuwe economische inzinking het hoofd te bieden, kondigde de ECB nieuwe maatregelen aan. Op de financiële markten wonnen de economische zorgen het afgelopen week van de gunstige vaccinperspectieven. De aandelenrally stokte, terwijl kapitaalmarktrentes over de volle breedte daalden.

Dit zijn de laatste Investment Highlights van 2020. Op 4 januari 2021 verschijnt de volgende editie weer.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 50 in 2020

 

week 50