Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Heropening

Highlights week 25 2021

In Europa zorgt de stijgende vaccinatiegraad ervoor dat steeds meer coronamaatregelen kunnen worden afgebouwd. Het consumentenvertrouwen in Europa steeg mede hierdoor naar het hoogste niveau in ruim 3 jaar. Ook risicovolle beleggingen stegen op de positieve economische vooruitzichten. Een mogelijke spelbederver op deze positieve vooruitzichten diende zich ook aan. Deze besmettelijkere delta-variant van het coronavrius zorgde ervoor dat het aantal besmettingen in het Verenigd Koninkrijk sinds kort weer snel stijgt.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 25 in 2021

 

Investment Highlights week 25, 2021