Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Duiven bepalen beleid ECB

Highlights week 29 2021

De deltavariant van het coronavirus zorgde voor kortstondige onrust op de financiële markten. Alles wijst er echter op dat het economisch herstel onverminderd doorzet, waardoor de rust snel terugkeerde. De ECB wil niet te vroeg op de rem trappen en geeft aan het beleid pas te normaliseren als haar doelstellingen zijn behaald. Dit betekent waarschijnlijk dat de (beleids)rente nog lang laag zal blijven.

 

Gedurende de vakantieperiode is er in principe geen ‘Uitgelicht’.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 29 in 2021

 

IH week 29 2021