Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Inflatiespook nog niet bedwongen

Highlights week 37 2021

Inflatie blijft een belangrijk thema. Zijn de huidige hoge inflatiecijfers slechts een tijdelijk fenomeen, of staat de wereld aan het begin van een periode met hogere inflatie? Ook afgelopen week kwam hier geen duidelijkheid over. De Amerikaanse inflatie zakte weliswaar licht, maar het niveau blijft hoog. Onderliggend is nog steeds sprake van brede opwaartse prijsdruk. In Europa dreigen de almaar stijgende energieprijzen voor onrust te zorgen. Op de financiële markten lijkt de overtuiging te leven dat de inflatie spoedig terugzakt richting de doelstelling van de centrale bank. De rentes blijven laag en de aandelenmarkten liggen er per saldo goed bij.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 37 in 2021

 

Highlight week 37 2021