Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Positief het jaar uit!

Highlights week 50 2023

De week stond in het teken van de laatste centralebankvergaderingen van het jaar. Hoewel markten niet van een rentestap uitgingen, was het de toon die het hem deed. De beleidsrentes hebben gepiekt en het is nu aftellen tot de eerste renteverlaging. Dit nieuws werd per saldo positief door de markten ontvangen. Aandelenmarkten zetten hun eindejaarsrally door en kapitaalmarktrentes vielen verder terug, waardoor obligatiekoersen zwart kleurden. Beleggers sluiten derhalve het jaar met een positief sentiment af. In de Uitgelicht kijken we terug op de beleggingsrendementen in 2023.

 

Dit zijn de laatste Investment Highlights van 2023. Op 8 januari 2024 worden de Investment Highlights hervat.x

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 50 in 2023.

 

IH week 50, 2023