Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Investment Letter juni 2018

Achmea Investment Management

Investment Letter juni 2018

De laat-cyclische economische fase en de normalisatie van het monetaire beleid leiden tot een volatiele beleggingsomgeving. Het politiek stuntwerk van Trump en Italiaanse politici kwam daar nog bij. De totaalrendementen in de eerst vijf maanden van 2018 laten dan ook een gemengd beeld zien. Aandelenmarkten noteren een kleine plus terwijl de meeste vastrentende beleggingen in het rood staan. Door de lage renteniveaus in de eurozone en de nog steeds beperkte risico-opslagen zijn de verwachte rendementen voor de middellange termijn beperkt.

Lees de Investment Letter hier (pdf, 785 kB).

Investment Letter juni 2018
(pdf, 785 kB)