Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Scenario-analyse deel 2: Vasthouden aan diversificatie essentieel in gefragmenteerde wereld

Investment Letter september 2023

Van een unipolaire wereld met de Verenigde Staten als dominante kracht bewegen we naar een multipolaire wereld met China als belangrijkste opkomende macht. Een multipolaire wereld is één van de belangrijke kenmerken van het scenario Flags & Frictions. Deze ontwikkeling kan gevolgen hebben voor de strategische asset allocatie.

 

Lees verder: Investment Letter, september 2023:

 

Investment letter september 2023

 

 

Lees hier de Investment letter september 2023 deel 2 (pdf)