Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

1 september start Ivo van der Veen als Business Development Director

Achmea Investment Management

1 september start Ivo van der Veen als Business Development Director

Ivo van der Veen is een ervaren beleggings- en pensioenspecialist met meer dan 15 jaar ervaring in de investment management-industrie. Bij Achmea IM gaat hij zich richten op de groeiambities op het gebied van Fiduciair management en LDI.

 

Ivo heeft een master degree in Econometrie van de Rijksuniversiteit van Groningen en een MBA van de Erasmus University Rotterdam. Hij startte zijn carrière in 2003 bij AEGON Asset Management en bekleedde daar gedurende 10 jaar verschillende managementposities, waaronder die van Portefeuille Manager Derivaten, Consultant Sales Solutions en Head of Client Relationship Management.

 

Aansluitend werkte Ivo van der Veen 5 jaar als Senior Manager bij Deloitte. Zijn focus lag hier op risk management bij pensioeninstellingen en vermogensbeheerders. In een toelichting op de benoeming zegt hij: “Het is tijd om weer terug te keren naar de ‘industrie’, waarbij ik met mijn commerciële ervaring graag een bijdrage wil leveren aan de groei van Achmea IM."

 

Ivo van der Veen