Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

MVB Rapportage tweede halfjaar 2018

Achmea Investment Management

In de afgelopen week werd de MVB halfjaar rapportage Maatschappelijk Verantwoord Beleggen gepubliceerd.

In de afgelopen week werd de MVB halfjaar rapportage Maatschappelijk Verantwoord Beleggen van het tweede halfjaar 2018 op onze website gepubliceerd.

 

Hierin leest u dat wij het afgelopen halfjaar wijzigingen aan ons MVB-beleid hebben doorgevoerd en er binnen de Nederlandse financiële sector veel initiatieven zijn ontplooid rond Maatschappelijk Verantwoord Beleggen (MVB).

 

Wij hebben aan veel van deze initiatieven een bijdrage geleverd en de belangen van onze klanten behartigd. Dit en nog veel meer is beschreven in de MVB halfjaar rapportage waar wij rapporteren over onze publieke activiteiten.

 

Lees hier het MVB halfjaar rapport tweede halfjaar 2018.

 

MVB Rapportage tweede halfjaar 2018