Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Achmea IM neemt Blue Sky Group Vermogensbeheer over

Achmea IM neemt BSG Vermogensbeheer over

 

Achmea Investment Management en Blue Sky Group (BSG) hebben overeenstemming bereikt over de overname van BSG Vermogensbeheer door Achmea IM. Hiermee versterkt Achmea IM haar positie in de vermogensbeheerindustrie en breidt haar expertise en klantenbestand verder uit. Door de transactie zal Achmea IM het fiduciair- en vermogensbeheer gaan verzorgen voor onder andere de drie pensioenfondsen van KLM.

 

Maureen Schlejen, directievoorzitter van Achmea IM: “We zijn zeer verheugd met deze transactie en kijken ernaar uit om de pensioenfondsklanten en vakkundige collega’s van Blue Sky Group Vermogensbeheer te verwelkomen. We hechten veel waarde aan het zorgvuldig beheer van de pensioengelden die overkomen. Door onze schaalgrootte, diepgaande expertise en efficiënte bedrijfsvoering zijn we in staat om aanzienlijke waarde te creëren voor onze nieuwe klanten. We richten ons daarbij op innovatie en de Wtp transitie. Deze overname is een belangrijke stap in de groeistrategie van Achmea IM.”

 

De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders en afronding van het adviestraject met de betrokken ondernemingsraden.

 

Persbericht (pdf)

Press release (pdf)