Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Groei en inflatie

Highlights week 30 2021

De economische groei in Europa en de Verenigde Staten blijft sterk en de inflatiecijfers liggen op de hoogste niveaus in jaren. Centrale banken kijken echter de kat uit de boom. Ze willen nog geen tijdspad geven over wanneer mogelijke renteverhogingen plaats zouden vinden. Financiële markten werden opgeschrikt door hard ingrijpen van de Chinese overheid om meer grip te krijgen op onder andere private onderwijsinstellingen en internationaal opererende technologiebedrijven.

 

Gedurende de vakantieperiode is er in principe geen ‘Uitgelicht’.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 30 in 2021

 

IH week 30 2021