Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Bedrieglijke rust

Highlights week 32 2023

Wederom een rustige week. Op het eerste gezicht lijkt er weinig aan de hand. Zowel de obligatie- als aandelenmarkt lieten beperkte uitslagen zien. Onderliggend zijn er echter de nodige problemen. Zo blijven er twijfels over de financiële gezondheid van het bankwezen. Ook de zorgen om de Chinese economie nemen toe. Tegelijkertijd is, ondanks de gestage daling van de inflatie, de inflatieangst nog niet verdwenen. De rust op de financiële markten lijkt dan ook bedrieglijk.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 32 in 2023.

 

IH week 32 2023