Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Welke vorm van active ownership past bij uw pensioenfonds?

Achmea Investment Management

Engagement wordt steeds belangrijker voor pensioenfondsen. Achmea Investment Management verzorgt het engagement voor haar eigen fondsen en fiduciaire klanten...

 

Achmea Investment Management verzorgt het engagement voor haar eigen fondsen en fiduciaire klanten, maar biedt het sinds kort ook aan als aparte dienst voor pensioenfondsen.

 

Zo kunnen pensioenfondsen kleur geven aan de eigen duurzaamheidsthema’s en profiteren van een ervaren team dat goed op de hoogte is van de Nederlandse context.

 

Meer informatie over engagement vindt u hier.

 

Wilt u meer weten over engagement?

Voor meer informatie over engagement kunt u contact opnemen met Jeroen van Rumund, Business Development Director, via 06 - 224 559 26 of Jeroen.van.Rumund@achmea.nl.

Bekijk ook onze website www.achmeainvestmentmanagement.nl voor meer informatie.

 

 

Welke vorm van activite ownerschip past bij uw pensioenfonds