Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

De rol van alternatives in de beleggingsmix

Institutionele beleggers kijken nadrukkelijk naar alternatieve beleggingen.

Institutionele beleggers kijken nadrukkelijk naar alternatieve beleggingen voor het in stand houden van rendementsdoelstellingen of voor extra diversificatie. Sr. Portfolio Manager Jos van Gisbergen praat, samen met Lukas Daalder en Frans Verhaar, ‘Aan de Ronde Tafel’ van Fondsnieuws Institutioneel. Samen bespreken ze de rol van alternatives in de beleggingsmix.

Lees hier het gesprek in Fondsnieuws (pdf)

Beluister hier direct de podcast

opinie rol alternatives beleggingsmix