Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Linda Moos nieuwe directeur Financiën a.i. bij Achmea Investment Management

Linda Moos nieuwe directeur Financiën a.i. bij Achmea Investment Management

Linda Moos

 

Linda Moos is per 9 januari 2024 benoemd tot interim directeur Financiën bij Achmea Investment Management. Zij is aangesteld in afwachting van de structurele invulling van deze functie.

 

Linda beschikt over ruime bestuurs- en managementervaring in de financiële sector. Zij heeft een achtergrond als accountant bij PWC en vervulde CFRO-functies bij Van der Moolen Holding, Oyens & Van Eeghen en DAS Holding. Sinds 2020 was Linda Chief Financial & Risk Officer bij de CCV Group, een toonaangevende aanbieder van elektronische betaaloplossingen.

 

Naast haar rol als directeur Financiën is Linda ook verantwoordelijk voor de functionele aansturing van Financiën, Legal en 2e lijns (Operationeel) Risk Management & Compliance.

 

Klik hier voor meer informatie over de directie van Achmea Investment Management