Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Olaf van den Heuvel nieuwe directeur Investments bij Achmea IM

Zeist, 21 oktober 2024

Olaf van den Heuvel

Olaf van den Heuvel is per 1 december 2024 benoemd tot directeur Investments bij Achmea Investment Management. Hij volgt Rogier Krens op, die zijn functie onlangs neerlegde.

 

Olaf is nu Chief Investment Officer Nederland en bestuurslid van Aegon Investment Management. Met een carrière van 25 jaar in vermogensbeheer, waaronder investments, fiduciair management en productontwikkeling, brengt hij een schat aan kennis en ervaring mee. We zijn verheugd dat Olaf het directieteam van Achmea IM komt versterken.

 

Wij heten Olaf van harte welkom bij Achmea en wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

 

Lees hier het volledige persbericht (pdf)