Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Zorgen om de deltavariant

Highlights week 32 2021

De snelle verspreiding van de deltavariant van het coronavirus raakt het vertrouwen in de toekomst. De vrees neemt toe dat we nog geruime tijd last blijven houden van de pandemie. Op de aandelenmarkten in de ontwikkelde landen is daar nog weinig van te merken. De bull market zet onverminderd door. De Chinese aandelenmarkt blijft ondertussen kwakkelen nu de autoriteiten via strenge regelgeving de duimschroeven voor het bedrijfsleven aandraaien.

 

Gedurende de vakantieperiode is er in principe geen ‘Uitgelicht’.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 32 in 2021

 

IH week 32 2021