Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Verwachting verloop beleidsrente bijgesteld

Highlights week 3 2024

De Amerikaanse economie sloot 2023 sterk af. De robuustheid van de economie leidt ertoe dat centrale bankiers de verwachting van het aantal en tempo van de renteverlagingen voor dit jaar temperen. Waar beleggers eind 2023 ervan uitgingen dat de beleidsrentes al in het eerste kwartaal verlaagd zouden worden, is dit nu verschoven naar het tweede kwartaal. Het bijgestelde beeld leidde afgelopen week tot stijgende kapitaalmarktrentes.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 3 in 2024

 

IH week 3, 2024